Har du spørgsmål angående et lån eller samlelån, er du velkommen til at kontakte os direkte via via kontaktformular. Alternativt kan du altid finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål (FAQ) nederst på hjemmesiden her:

FÅ HJÆLP TIL DINE SPØRGSMÅL

KUNDESERVICE

SEND DIN BESKED HER

Vi svarer på henvendelser alle hverdage 10:00 - 16:00.

Vi modtager dagligt spørgsmål, hvor mange af dem går igen. Derfor har vi samlet en oversigt her, så du hurtigt kan få svar på dit spørgsmål. Er dit spørgsmål ikke på listen, så tøv ikke med, at sende os en besked via kundeservice-formularen øverst på siden.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget kan jeg låne? Du kan ansøge om op til 400.000 kr. hos Vistalån til enten et nyt forbrugslån eller til at samle eksisterende lån fra flere låneudbydere. Det mindste beløb, du kan ansøge om, er 10.000 kr. og det største 400.000 kr.
Hvordan fuldfører jeg min ansøgning og logger ind?: For at færdiggøre din ansøgning skal du gå til log ind-siden øverst på hjemmesiden. Her indtaster du dit CPR-nummer og klikker på "SEND". Efterfølgende vil du modtage både en e-mail og en SMS med links, som du kan klikke på for at fuldføre din
Jeg har allerede ansøgt tidligere - hvornår kan jeg ansøge igen?: Du kan i princippet lave en ny ansøgning med det samme. Vær dog opmærksom på, at du kun kan have én aktiv ansøgning ad gangen.

VIDSTE DU AT...

Det er afgørende, at du kan opfylde de standardkrav, som låneudbyderen fastsætter. Her er nogle af de mest almindelige krav og betingelser hos låneudbyderne:

  • Du skal være fyldt minium 18 år.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal være bosiddende i Danmark.
  • Du skal have en fast indkomst.
  • Du må ikke være registreret i RKI & lign.

Derudover bliver din individuelle rente også bestemt ud fra din kreditværdighed.

Jo bedre kreditvurdering du opnår, des bedre vil din tilbudte rente også være. Ofte vil du kunne blive tilbudt den laveste rentesats, som vises på låneudbyderens låneeksempel.

Hvor lang tid tager det at ansøge hos Vistalån?: Normalt tager det kun 2-3 minutter på at udfylde ansøgningsskemaet hos Vistalån. Vores mission er, at gøre det lettere for dig at spare tid og penge ved at sammenligne lånetilbud - nemt og enkelt. Du behøver kun at udfylde én ansøgning for at få et overblik over dine muligheder.
Hvad koster det at bruge Vistalån?: Ansøger du et lån hos Vistalån, er det helt uden omkostninger og forpligtelser at bruge vores service for dig. Vi indhenter lånetilbudene ind og laderne bankerne om, at tilbyde dig det mest fordelagtige lånetilbud. Derfor oplever du også ofte, at vi kan tilbyde bedre tilbud og ÅOP, end ved at ansøge direkte hos din nuværende bank.
Hvad kan jeg låne penge til?: Hos Vistalån blander vi os aldrig i, hvad du skal bruge pengene til. Du kan ansøge om præcis den størrelse lån du ønsker, uden at skulle fortælle os, hvad du bruger pengene til. Mange låner ofte til renovering, bil, rejser, elektronik eller andre lignede ting.
Kan jeg indfri mit lån før tid? Du har altid mulighed for at tilbagebetale hele eller dele af dit lån før tid uden ekstra omkostninger.
Kan jeg søge med en anden (kautionist)? Det kan være fordelagtigt at ansøge om et lån sammen med en medansøger (kautionist). Ved at ansøge sammen med en anden person, såsom din partner, forælder eller ven, vil I ofte modtage et bedre lånetilbud med en lavere rente.
Hvad er kravene for at ansøge hos Vistalån? Der er nogle få betingelser, som du skal opfylde for at kunne ansøge om lån hos Vistalån. Disse er:
- Du skal være over 18 år gammel.
- Du skal have et gyldigt MitID.
- Du må ikke have en hemmelig adresse.
- Du skal have et CPR-nummer og være registreret i folkeregisteret.
- Du skal have fast bopæl i Danmark, dog eksklusiv Grønland & Færøerne.
Er det sikkert at dele mine data med jer? Vi modtager og sender alle informationer krypteret via LendMe's systemer, der altid er opdateret, for at opnå den højeste datasikkerhed. Vistalån & LendMe behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt, ligesom vi selvfølgelig overholder al lovgivning ift. datasikkerhed.
Skal jeg stille sikkerhed for lån hos Vistalån? Nej. Du behøver ikke at stille sikkerhed for nogle af din lån vi kan tilbyde dig via vores services.
Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Tryk på knappen for at komme til kundeservice-formularen:

Copyright © 2024 - VistaLån.dk

Alle rettigheder forbeholdes.VistaLån udbydes af Monedero

LÅNETYPER

RESSOUCER

Image

Copyright © 2024 - Vistalån.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vistalån udbydes af Monedero