PRIVATLIVSPOLITIK

Senest opdateret 17. maj 2024

Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vores højeste prioritet hos VistaLån, som vi sikrer ved, at håndteringen af dine oplysninger sker på en forsvarlig måde. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler og anvender dine personlige oplysninger i forbindelse med din brug af Vistalåns lånesammenligningstjeneste ("Tjenesten"). Den giver også en oversigt over dine rettigheder og hvordan du kan gøre brug af dem. Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt igennem, før du benytter vores service.

VistaLån.dk (Monedero ApS), CVR-nummer 38 45 94 57, er via LendMe (Mnw ApS), CVR-nummer CVR-nummer 38 45 94 57 ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformular her.

Formålet med denne meddelelse er at informere dig om, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvorfor vi indsamler og deler disse oplysninger, hvor længe vi opbevarer dem, og hvordan du kan udøve dine rettigheder.

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger om Tjenesten, er du velkommen til at kontakte os direkte.

BESKYTTELSE AF PERSONDATA

VISTE DU AT...

Det er afgørende, at du kan opfylde de standardkrav, som låneudbyderen fastsætter. Her er nogle af de mest almindelige krav og betingelser hos låneudbyderne:

  • Du skal være fyldt minium 18 år.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal være bosiddende i Danmark.
  • Du skal have en fast indkomst.
  • Du må ikke være registreret i RKI & lign.

Derudover bliver din individuelle rente også bestemt ud fra din kreditværdighed.

Jo bedre kreditvurdering du opnår, des bedre vil din tilbudte rente også være. Ofte vil du kunne blive tilbudt den laveste rentesats, som vises på låneudbyderens låneeksempel.

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig, og hvordan bruger vi dem?

Vi indsamler og anvender dine personoplysninger i det nødvendige omfang for vores Tjeneste og for at kunne tilbyde skræddersyede lånetilbud og optimere tjenesten. De former for personoplysninger, vi kan indsamle om dig, omfatter:

Identifikationsoplysninger (såsom navn, nationalitet, fødselssted og -dato, køn, IP-adresse).
Kontaktoplysninger (herunder postadresse, e-mailadresse, telefonnummer).
Familierelaterede oplysninger (såsom civilstand, antal børn).
Uddannelses- og beskæftigelsesmæssige oplysninger (herunder uddannelsesniveau, beskæftigelse, arbejdsgiverens navn, løn).
Oplysninger relateret til din brug af vores produkter og tjenester inden for bank-, finans- og transaktionsområdet.

Disse oplysninger kan enten gives direkte af dig eller indsamles fra andre kilder med det formål at verificere eller forbedre vores databaser. For at kunne levere vores service indsamler vi også oplysninger om dig gennem en kreditvurdering udført af Experian.

De individuelle långivere (se listen nedenfor) kan indhente oplysninger om dine lån/kreditter fra andre virksomheder tilsluttet KreditStatus (se virksomhederne på www.kreditstatus.dk). De tilladte oplysninger, der kan indhentes, inkluderer identifikationsoplysninger, saldo, lånetype, hovedstol/kreditramme og oprettelsesdato. Disse oplysninger må udelukkende anvendes til kreditvurdering i forbindelse med min ansøgning om kredit. Det er frivilligt at give samtykke til, at kreditgiverne indsamler og behandler oplysninger om dine kreditengagementer. Hvis du ikke ønsker at give dit samtykke, kan det betyde, at kreditvurderingen først kan udføres, når du selv har fremskaffet den nødvendige dokumentation til de individuelle kreditgivere. Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte de enkelte kreditgivere. Dette vil dog ikke påvirke behandlingen og videregivelsen af dine oplysninger, der er foretaget før tilbagetrækningen af samtykket.
Har du spørgsmål til vores kundeservice?
Tryk på knappen for at komme til kundeservice:

Copyright © 2024 - VistaLån.dk

Alle rettigheder forbeholdes.VistaLån udbydes af Monedero

LÅNETYPER

RESSOUCER

Image

Copyright © 2024 - Vistalån.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vistalån udbydes af Monedero